Tivolirock

Den 14 juli satte endagsfestivalen Tivolirock igång i Kristianstad. I den mysiga tivoliparken hade det byggts 3 scener, från liten till stor. Ett få antal shoppingstånd fanns där också, och några bajamajor. Men det var svårare att hitta något ställe där man kunde äta. Man kunde se ett öltält, men förstod inte direkt att där fanns mat.

Det gjorde inte så mycket, för sedan såg man vad som såldes där. Lite korv, inte mycket alltså. Så man fick dra sig utanför festivalområdet och ta sig in till stan för att söka efter lite mat. Där fanns det däremot trevliga ställen att äta på, och jag pratar om "Favoriten"! Där fick man billig, väldigt god mat. Man hann även springa en runda och köpa skor, och Kristianstads shoppinggator var väldigt trevliga.


Men tillbaka till festivalen nu. Sakta men säkert började parken fyllas med folk. Och under den ljusa dagen kunde man se mindre kända artister och band spelade på de mindre scenerna. Det var inte mycket att se, så man fick ligga och mysa i gräset, ta en grogg och vänta ut tiden. Men det kändes ändå bra, man kunde ta det lugnt några timmar, och hinna bli berusad.

När klockan närmade sig 17-18.00 kunde man äntligen börja se de större artisterna!

Då menar jag Marit Bergman, Snook, Sugarplum Fairy, The Ark, Backyard Babies, The Sounds m.fl.


Efter ca 4 timmar hade man hunnit se sina favoriter och lite till. Det var också då humöret började vända. Det var ju inte alls så kul! Efter lite om och men fick man bestämma sig för att ta sista tåget hem. Som för övrigt gick så tidigt som kl 23, om jag minns rätt. Och festivalen slutade inte förrän 03.00. Där stod man och väntade, men något tåg kom där inte. Så får man se att det är inställt!  Jaha, värdelösa Kristianstad och Skånetrafiken, nu var man fast där! Folk beklagar sig över att de inte kommer hem, och får stanna där hela natten.


Man var helt slut, arg och rent av uttråkad! Sista utvägen blev att ringa efter skjuts, och medan man väntade, stjäla en solstol och sitta och lyssna på Backyard Babies. Det hade blivit mörkt, och väldigt kallt. Det var dåligt med belysning, och människorna verkade bli mer skumma mot natten! Elise hade somnat, och man bara satt där och vakade. Och till slut var man hemma, runt tre tiden.


Jag har inte så mycket bra att säga om Tivolirock. Tänker helt enkelt inte besöka det stället igen.

                                                                                                                                                                       Jaana

                                                                                                                                                
376025-19
För att se alla bilder från Tivolirock, klicka här

Kommentarer

Lämna din åsikt här:

Ditt namn:
Är du här ofta?

Din E-postadress: (För eventuellt camsex?)

Din Bloggadress/hemsida:

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0